לןגן

תבשיל מוקפץ: איטריות עם פטריות גזר וגמבה

מאת: Liran Magen, פורסם: 05/10/2018 | 11:41
תבשיל מוקפץ: איטריות עם פטריות גזר וגמבה

תקציר המתכון: פיקנטי

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר עם מים רותחים לבשל את האיטריות ביצים לפי הוראות היצרן.

  2. במחבת לשים מעט שמן זית ולטגן: פטריות חתוכות, גזר חתוך למקלות, גמבה חתוכה.עד שהירקות נראים מבושלים.

  3. להוסיף 2 כפות רוטב צילי מתוק למחבת, מעט מלח ופלפל ובזיליקום מיובש.

  4. להוסיף למחבת את האיטריות המוכנות ולערבב הכל.

  5. בתיאבון.