לןגן

סמבוסק

מאת: נטלי , פורסם: 23/06/2015 | 10:32

תקציר המתכון: בצק ממולא ומטוגן

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 35, זמן הכנה: 2 שעות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מרכיבים למילוי

מרכיבים לבצק

אופן הכנה

  1. לערבב קמח מלח וסוכר. להוסיף שמרים שמן ומים.

  2. לחלק לעיגולים כ-35. לעטוף עם שקית להתפחה כ-40 דקות.

  3. לפתוח כל עיגול עם מערוך. למלא ולסגור. לטגן בשמן חם מ2 הצדדים.

  4. מילוי לסמבוסק. לקצץ ולאדות 3 בצלים גדולים. לטחון גס. ולתבל בתבלינים.