לןגן

פטאייר ( מאפה דרוזי)

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 03/10/2018 | 20:23
פטאייר ( מאפה דרוזי)

תקציר המתכון: צרחותתת כמה טעים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. תחילה נכין את הבצק לא חייב מיקסר לשתי ביד בצק רך ונעים ,נתפיח לחצי שעה ,נחלק ל כ 10 עיגולים נתפיח על משטח מקומח מכוסים במגבת לעוד חצי שעה !

  2. הכנת המילוי ,את הצלעות טלה טחנתי טחינה גסה כלומר לא משחתי !! את התרד לקצוץ קצוץ מאוד קטן ,נערבב עם הבצל המטוגן ,נתבל במלח ,תבלין לשווארמה ופ.שחור גרוס אין צורך לבשל את הצלעות ליפני את הכל מערבבים ביחד למעט הזעתר !

  3. כעת ניקח כדור בצק נרדד על משטח מקומח לצורת פיתה

  4. ניקח מהמלית נשטח עם כף על חצי מהבצק נפזר זעתר ואת החלק הריק של הבצק נסגור ונהדק היטב ,כך לעשות עם כל שאר כדורי הבצק ,

  5. נחמם מחבת אני עשיתי במחבת פסים אפשר רגילה !! עם טיפה שמן להבה בינונית !! נטגן את הפטאייר כ 3 דקות מכל צד עד להזהבה יפה !

  6. הבשר מתבשל ביפנים אין מה לדאוג !! זה טעים ברמות ,את ההשראה למתכון קיבלתי מהשף יוסי שיטרית בהצלחה אילנית