לןגן

תמרים ממולאים בגבינה ומצופים בפיסטוקים טחונים

מאת: אורית לוי, פורסם: 03/10/2018 | 12:54
תמרים ממולאים בגבינה ומצופים בפיסטוקים טחונים

תקציר המתכון: מתאבן מושלם, נשנוש טעים בכל שעה, טעם גן עדן

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חוצים את התמר כמעט עד הסוף ומוציאים את הגלעין

  2. מניחים פיסת גבינה בתוך התמר כך שתבצבץ החוצה מעט מהצדדים ומלמעלה

  3. טובלים את הצד עם הגבינה בפיסטוקים/אגוזי מלך הטחונים/שבורים

  4. אפשר לשמור בקירור עד ההגשה

  5. מגישים וטורפים ♥