לןגן

זנגולה

מאת: ויקי גב, פורסם: 03/10/2018 | 12:32

תקציר המתכון: תודה למי שפרסמה, אני רק העתקתי.

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לבצק

לסירופ

אופן הכנה

  1. -יוצרים בצק דליל מחומרי הבצק ומתפיחים שלוש פעמים - מתפיחים כל פעם עד להכפלת הנפח, לשים שוב להוצאת האוויר, וחוזר חלילה.

  2. -מרתיחים מים, סוכר ומיץ לימון כחצי שעה על להבה נמוכה עד שמתקבל סירופ סמיך.

  3. - מרתיחים שמן לטיגון עמוק.

  4. -ממלאים שק זילוף בבצק ומזליפים עיגול בקוטר כ-10 ס"מ ובאמצע שוב עיגול קטן יותר לתוך השמן הרותח

  5. -כשהזנגולה מזהיבה מוציאים מהשמן, טובלים בקערת הסירופ בעזרת כף מחוררת, ומניחים במסננת למספר דקות.

  6. -. מסדרים בצלחת הגשה ומפזרים שבבי פיסטוקים ושקדים.🤗