לןגן

עוגת הסופלה שלי:

מאת: ויקי גב, פורסם: 03/10/2018 | 12:20
עוגת הסופלה שלי:

תקציר המתכון: תודה לנטע השוקלטיירית

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ההכנה - הגנאש

  2. שמים את השוקולד הקצוץ בקערה אח, בינתיים בסיר נפרד מרתיחים את החלב

  3. מוזגים את החלב החם על השוקולד משאירים לדקה, מערבבים היטב עד קבלת מסה הומוגנית חלקה מבריקה מחכים שהמסה תתקרר.

  4. מוסיפים את הליקר והחמאה ,מעבדים היטב עם בלנדר מוט עד קבלת מרקם אחיד.

  5. מוזגים את המסה לתבנית סיליקון ומקפיאים למשך 4 שעות.

  6. הסופלה:

  7. מחממים תנור ל 180 מעלות, ממיסים את השוקולד והחמאה ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה ,מוסיפים את החלמונים ומערבבים היטב עד שהם נטמעים היטב בתערובת.

  8. מקציפים את החלבונים עם הסוכר והמלח לקצף אחיד

  9. מקפלים את קצף החלבונים לתוך תערובת השוקולד

  10. יוצקים מתערובת הסופלה לתבניות אישיות עד מחצית מגובה התבנית

  11. מחלצים את הגנשים מהתבנית סיליקון שכבר קפאו

  12. בכל סופלה אישי מטמיעים קוביית גנאש אחת הפתעה!!

  13. יוצקים מעל עוד מהתערובת של הסופלה עד 3/4 מגובה התבנית

  14. אופים 12 דקות בדיוק חשוב מאוד

  15. מגישים מהר לפני שייגמר

  16. אפשר להוסיף קצפת לא ממותקת ותותים ליד