לןגן

עוגיות קדאיף

מאת: ויקי גב, פורסם: 03/10/2018 | 11:45

תקציר המתכון: המתכון לא שלי, לא יודעת מי פרסמה אבל המון תודות.

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל- 180 מעלות.

  2. לשמן בחמאה את השקעים בתבנית המאפינס.לי יצאו 36 שקעים של מאפינס הרגילים..

  3. לרפד את השקעים עם האטריות בשכבה אחידה ולהבריש את הקדאיף שוב בחמאה ולפזר מעט קינמון מעל..

  4. לאפות 15 דק' עד הזהבה ולתת להצטנן 10 דק' בחוץ. לחלץ את התחתיות מהשקעים..

  5. במערבל להקציף שמנת, חלב ואבקת הפודינג עד לקרם יציב..

  6. להניח על כל תחתית שערות חלבה, כף קרם וניל ולפזר פיסטוקים קצוצים. אני מציינת כי המתכון במקור אינו שלי אבל חלק מהכמויות הכפלתי ורשמתי..... בתיאבון ותודה למי שפרסמה