לןגן

בורקס בשר

מאת: מגי דרעי, פורסם: 17/02/2015 | 03:14

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 20, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את הבשר עד לקבלת צבע חום ושנגמרים המים

  2. לטגן בצל עם מעט שמן ולהוסיף את הבשר

  3. להוסיף את כל הירק

  4. להוסיף תבלינים לפי הטעם

  5. לרסק את התפוח אדמה ולערבב עם הבשר לשם יצירת בשר אחיד ולא מתפורר

  6. לחתוך ריבועים בבצק עלים למחא בבשר ולסגור בצורת משולש

  7. למרוח ביצה ושומשום ולתנור בחום של 180 מעלות, בתאבון