לןגן

פסטה פנה עם בזליקום עישבי תיבול ועגבניות שרי וברוקולי

מאת: עליזה חסן, פורסם: 23/06/2015 | 00:27
פסטה פנה עם  בזליקום עישבי תיבול ועגבניות  שרי וברוקולי

תקציר המתכון: מנת פסטה מדהימה שטעימה כתוספת גם כמנה חמה וגם קר פשוט הצלחה

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 5, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את הפסטה במי מלח וקצת שמן .להזהר מבישול יתר. לבשל את הברוקולי כמה דקות ותוכל להוציא ולשים במי קרח לכמה דקות . במחבת ואו סיר רחב לחמם את השמן זית להוסיף את שיני השום עישבי התיבול הברוקולי , את הפלפל צ'ילי את כל התבלינים ולערבב טוב לבשל כמה דקות להוסיף את הפסטה ולערבב עוד כמה דקות בישול לכבות את הגז לקצץ את עלי הבזיליקום לחתוך את העגבניות לחצאים . להוסיף את העגבניות לפסטה לערבב ,לפזר מעל את עלי הבזיליקום וגרידת הלימון לתת נעור קל לסיר עם המכסה לעירבוב ובתיאבון