לןגן

סלט פסטה פפיונים מהממת ביופיה,וגם טעימה משהו משהו...

מאת: Shuly Asulin Karasin, פורסם: 23/06/2015 | 00:04
סלט פסטה פפיונים מהממת ביופיה,וגם טעימה משהו משהו...

תקציר המתכון: קשת בענן.... מעדן חלומי.. פסטה מרהיבה ביופיה

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך את החלק העליון של ראש השום 2 ממ עובי מספיק בכדי לחשוף את שיני השום, לטפטף מעל שמן קנולה מלח ופלפל, להכניס לתנור שחומם מראש על 160 מעלות לחצי שעה

  2. במעבד מזון לשחרר את שיני השום האפויים עם השמן מלח ופלפל לעבד עד לסירופ סמיך

  3. לאחר שבישלתן את הפסטה לסנן מהמים במחבת גדולה ועמוקה להוסיף את הרוטב שום על להבה נמוכה לבשל 5 דקות להוסיף את הפסטה ולערבב בעדינות מספר דקות ואז להוסיף את העגבניות והפלפל אדום גרוס

  4. לבשל 4 דקות ואז להוסיף בסוף את הגבינת פרמזן לעוד דקת בישול להגיש לתוך קערת הגשה גדולה לפזר את הזיתים והבזיליקום להגיש חם או קר

  5. בתיאבון ועבודה נעימה ***אפשר להשתמש באיזה פסטה שרוצים