לןגן

דג מרוקאי חריף עם פולים ירוקים פשוט הצלחה

מאת: עליזה חסן, פורסם: 23/06/2015 | 00:02
דג מרוקאי חריף עם פולים ירוקים פשוט הצלחה

תקציר המתכון: דג מרוקאי עם כל הטעמים והשדרוגים מבית אמא שלי האלופה

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקלף את השום, לקצץ את הכוסברה ,לגרד את העגבניות ,לחתוך את הלימון לקוביות לחתוך את הגנה ופילפל צ'ילי לרצועות . את התבלינים : הפפריקה לערבב עם השמן להוסיף את שאר התבלינים ולערבב עם השמן להוסיף כוס מים ולהכין רוטב להניח בצד. לקחת סיר רחב ושטוח לשים את תוכן שקית הפולים לשים שיני השום קוביות הלימון הגמבה וחצי מכמות הכוסברה. לסדר יפה את הדגים . לפזר את יתרת הכוסברה מעל הדגים לשים את הפלפל צ'ילי מעל אחר כך לקחת את הרוטב שהכנו ליצוק על הדדי לערבב טוב בניענועים . להוסיף כוס מים לתת לזה רתיחה ולהנמיך את האש לבשל על אש קטנה כ 20 , 25 דקות בערך עד שהנוזלים מצטמצמים ו. לכבות את הגז לפני הגשה לפזר מעט קוזברה מעל ולהגיש