לןגן

סלט שורשים

מאת: עליזה חסן, פורסם: 22/06/2015 | 23:41
סלט שורשים

תקציר המתכון: סלט שורשים מדהים וטעים שאכלתי במיסעדה ג׳וס ודניאל ושיחזרתי אותו

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקצץ את כל הירקות במג׳ימיקס או במכשיר מנדושף ידני לגפרורים דקים. לקצץ את הבצל לקצץ את השמיר . לשים את הכל בקערה ולערבב. בקערה נפרדת להוסיף את המיץ תפוזים,חומץ,שמן זית כל התבלינים והסוכר ולעשות רוטב לסלט לערבב טוב טוב אפילו בצינצנת סגורה וליצוק על הסלט לערבב הכל לבדוק טעמים ולשפר עם צריך (מלח לימון ) מה שצריך