לןגן

מאפה דלעת ערומנים ופורטובלו במילוי גבינות צאן

מאת: אתי ממן, פורסם: 22/06/2015 | 20:37
מאפה דלעת ערומנים ופורטובלו במילוי גבינות צאן

תקציר המתכון: מנה ראשונה מגן העדן..

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חותכים את דלעת ערמונים לחצי, מרוקנים את הגרעינים,אופים בתנור למשך כ 20 דקות 200 מעלות, מניחים להתקרר למשך חצי שעה, עם כף מרוקנים את תכולת הדלעת ומקבלים מעין כוס קטנה, שוטפים את הפורטובלו ומניחים בתוך הדלעת, חותכים את הגבינות לקוביות קטנות ומכניסים לתוך הפטריה, מניחים 3 עלי בזיליקום על הגבינות, פורסים עלי פילו 1 על משטח עבודה, מניחים בזהירות במרכז עלי פילו את "מגדל" דלעת הערמונים והפטריה, סוגרים בזהירות מארבעת הקצוות של העלה (כמו שעוטפים מתנה) קושרים עם עירית, מרססים מעט עם ספריי שמן, אופים 170 מעלות למשך חצי שעה או עד שהבצק משחים, קוצצים מעט עלי בזיליקום ונענע יחד עם עגבניות מיובשות, יוצרים תערובת, ניתן להוסיף פלפל שחור, יוצרים בצלחת משטח של התערובת ועליו מניחים את המאפה ובתיאבון.. מאתי ממן באהבה!