לןגן

פריקסה

מאת: ויקי גב, פורסם: 03/10/2018 | 11:31

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

מילוי הפריקסה

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. 1.בקערת מיקסר מערבבים את הקמח עם השמרים ,הסוכר, והמלח

  3. 2.לאט לאט מוספים את הנוזלים ולשים לבצק אחיד וחלק.( הבצק רך ונעים ולא קשה)

  4. 3. מתפיחים את הבצק כשעה.

  5. 4. לאחר ההתפחה לשים שוב את הבצק, ומכנים ממנו לחמניות בגודל שאתם רוצים.

  6. 5. את הלחמניות שמים בתבנית עם נייר אפיה שחתוך לריבוע מעט יותר גדול מהלחמניה ומכסים במגבת לחה ונותנים ללחמניות התפחה של חצי שעה .

  7. 6. לאחר התפחת הלחמניות , מרמים את הלחמניה עם הנייר ומכנסים אותה לטיגון בשמן עמוק!!! לא על אש גבוהה, כי אם השמן יהיה חם מידי לא יתבשלו מבפנים.

  8. 7. מטגנים עד שמזהיב מכל הצדדים , מוצאים ומנחים על נייר סופג שמן.

  9. 8 ממלאים את הלחמניות במילוי שלנו.