לןגן

מוקפץ חזה עוף עם פטריות

מאת: שרה יוסף, פורסם: 03/10/2018 | 10:07

תקציר המתכון: מנה עסיסית וטעימה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל עד להזהבה להוסיף פטריות ולמהמשיך לטגן

  2. לשטוף את הפליטים עם מעט לימון

  3. להוציא את הבצל עם הפטריות

  4. להוסיף למחבת את הפילטים לטגן להוסיף חזרה את הבצל עם הפטריות לתבל לערבב כמה דקות וזה מוכן

  5. בהצלחה