לןגן

פיצה/פוקאצ'ה/ פיתות עם זעתר

מאת: מרי גרבי, פורסם: 01/10/2018 | 20:52
פיצה/פוקאצ'ה/ פיתות עם זעתר

תקציר המתכון: פשוט וקל

קטגוריה: פיצה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מעבדים את החומרים לבצק רך.

  2. משהים למנוחה.

  3. יוצרים כדורים קטנים ומשטחים אותם למעין ''פיתה'' קטנה.

  4. משהים לעוד עשר דקות מנוחה.

  5. יוצרים גומות בעזרת האצבעות.

  6. פיצה:

  7. רוטב וגבינה וכל תוספת שרוצים...

  8. פיתות עם זעתר:

  9. יוצרים ממרח נוזלי מזעתר ושמן זית ומורחים על הבצק.

  10. פוקאצ'ה:

  11. חותכים ירקות (עגבניות, גמבה, שום, בצל) מוסיפים מלח גס ושמן זית ומסדרים על הבצק.

  12. חום של 185 מעלות .

  13. עד שמוכן.