לןגן

שבלולי גבינה וצימוקים

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 01/10/2018 | 19:43
שבלולי גבינה וצימוקים

תקציר המתכון: שבלוי גבינה וצימוקים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שבלולי גבינה וצימוקים🍥🍥🍥

  2. 🤩סיון מלול🤩

  3. קילו קמח פחות כוס זאת אומרת מהקילו ששמנו בקערה נוציא כוס אחת של קמח (כוס חד פעמית שתייה קרה)

  4. 🤩סיון מלול🤩 נוסיף לקמח כף וחצי שמרים יבשים, חב' אינסטנט פודינג וניל, 3/4 כוס סוכר ונתחיל לערבל עם מים פושרים כ 2 וחצי כוסות מים (כוס מדידה 250 מ"ל) לבצק אחיד וחלק..כעת נוסיף רבע כוס שמן וכף מלח... נמשיך לערבל במיקסר עוד כ 3 דק' 😘סיון מלול😘

  5. אפשר ללוש עם הידיים.

  6. נתפיח שעה... בקערה נערבב 500 גר גבינה לבנה, 500 גר גבינת כנען, 2 כוסות צימוקים, 1 חב' אינסטנט פודינג וניל, 3 כפות סוכר, גרידת קליפת לימון מלימון 1, 1 ביצה לערבב טוב טוב.

  7. לחלק את הבצק ל 4 לרדד לעלה..

  8. 🤩סיון מלול🤩למרוח מתערובת הגבינה ולגלגל לרולדה. לחתוך חתיכות יפות ולהניח על נייר אפייה שהגבינה תהיה כלפיי מעלה.

  9. בדיוק כמו בתמונה שהם כבר אחריי אפייה🤩סיון מלול🤩

  10. להתפיח את השבלולים עוד 20 דק'

  11. להבריש בביצה טרופה עם כף דבש ולאפות על חום 200 מעלות להזהבה

  12. בהצלחהההה