קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
לשטוף תפוחי אדמה ולקלוף.
לחתוך לחציים לאורך(אם תפוחי האדמה גדולים אז לחתוך לרבעים)
לערבב שמן זית עם תבלינים ולמרוח 1/3 מהכמות בתבנית.
להניח את תפוחי האדמה ולמרוח עליהם את יתרת השמן המתובל.
לאפות בטורבו.
15 דקות בחום 200 מעלות
להוריד את החום ל- 160 מעלות ולאפות עוד כשעה וחצי.
מומלץ להפוך מידי חצי שעה ולהרטיב עם השמן שמצטבר בתחתית.