לןגן

תפוחי אדמה פריכים

מאת: Shirit Haram, פורסם: 01/10/2018 | 17:10
תפוחי אדמה פריכים

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף תפוחי אדמה ולקלוף.

  2. לחתוך לחציים לאורך(אם תפוחי האדמה גדולים אז לחתוך לרבעים)

  3. לערבב שמן זית עם תבלינים ולמרוח 1/3 מהכמות בתבנית.

  4. להניח את תפוחי האדמה ולמרוח עליהם את יתרת השמן המתובל.

  5. לאפות בטורבו.

  6. 15 דקות בחום 200 מעלות

  7. להוריד את החום ל- 160 מעלות ולאפות עוד כשעה וחצי.

  8. מומלץ להפוך מידי חצי שעה ולהרטיב עם השמן שמצטבר בתחתית.