לןגן

שושנים

מאת: שרה יוסף, פורסם: 30/09/2018 | 19:33
שושנים

תקציר המתכון: בצק מעולה

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה את כל המצרכים של הבצק וללוש לקבלת בצק ממש נעים את הקמח להוסיף בהדרגה לכסות עם ניילון נצמד ולהכניס למקרר לשעה

  2. להכין את המילוי

  3. להקציף חלבונים עם הסוכר לקבלת קצף לא נוקשה להוסיף את האינסטנט פודינג ולהקציף עוד קצת

  4. להוציא את הבצק מהמקרר לחלק ל5 כדורים

  5. לקמח נייר אפיה ולרדד את הכדור בין 2 ניירות אפיה למרוח מילוי ולגלגל לרולדה להניח בתבנית על נייר אפיה

  6. להכניס את התבנית למקפיא לרבע שעה

  7. להוציא לפרוס לא דק ולהניח בתבנית עם המילוי למעלה ולמעוך מעט

  8. לחמם תנור 180 מעלות בערך 15 דקות

  9. לקרר ולפזר אבקת סוכר

  10. אפשר לסלף מעל נוטלה או אגוזים קצוצים

  11. בהצלחה