לןגן

עוף ללקק את האצבעות

מאת: .. , פורסם: 30/09/2018 | 17:04

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך את התפוחי אדמה רצוי למניפה שהרוטב יחדור פנימה ,

  2. לשים בסיר עם מים שיתבשל טיפה .

  3. לחתוך את הבצל ל4 .

  4. הרוטב לערבב את כל המצרכים היטב מלבד הדבש .

  5. לשפוך מעל העוף תפוחי האדמה והבצל ולשים בצד במשך חצי שעה .

  6. להכניס לתנור , 20 דק לפני הסוף להוציא את התבנית מהתנור ולמרוח רק מעל העוף דבש עם כפית .

  7. בתאאאאאבון 😊