תקציר המתכון: טעים ומיוחד
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
לפרק את הכרובית ולהרתיח עם חצי כף מלח כמה דקות שיתרכחו מעט
לחתוך את החצילים לפרוסות לפזר מעט מלח לכמה דקות
לקלף את הקישוא ולחתוך לפרוסות לאורך
תפוח אדמה להשרות במים רותחים עשר דקות ולחתוך ל4
לחמם שמן עמוק
לשים בקערה קמח ולטבל היטב את הירקות להתחיל עם החציל לנגב היטב לטבח בקמח ואז בקערה עם הביצים
אחר כך את הקישוא והתפוח אדמה
בסוף את הכרובית
בסיר לטגן את הבצל הקצוץ עד שיזהיב להוסיף פפריקה ורסק ולערבב כמה דקות להוסיף מים ותבלינים לתת לרתוח ולסדר את הירקות בסיר אחד ליד השני ולבשל על אש נמוכה חצי שעה בערך עד שהרוטב מסמיך
מנה מאוד טעימה אפשר להגיד עם אורז
בהצלחה