לןגן

צלי כתף וירקות מעדן- נורית ג.

מאת: נורית גיספן, פורסם: 30/09/2018 | 13:02
צלי כתף וירקות מעדן- נורית ג.

תקציר המתכון: צלי מעלף וטעים מעדןןן נמס בפה, קל להכנה מרשים ומרהיב

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך את שיני השום לאורך (שיהיו ארוכים ודקים).

  2. לחורר בעזרת סכין חדה בנתח הבשר ולהחדיר חתיכת שן שום.

  3. כך לחורר בכמה מקומות סביב נתח הבשר.

  4. למרוח חרדל דיז'ון היטב בכל הנתח, לפזר מלח, פלפל שחור ומעט הל.

  5. לחמם הרוסטר על אש גבוהה להוסיף שמן זית, כאשר זה חם מספיק

  6. להוסיף הנתח ולסגור אותו היטב מכל צד בטיגון.

  7. להוסיף הירקות. שימו ירקות שיש לכם ואתם אוהבים.

  8. להוסיף את היין ומים.

  9. להמשיך לבשל עוד כחצי שעה.

  10. להדליק תנור לחום של 180 מעלות

  11. להכניס לתנור לעוד כשעה .

  12. בין לבין להרטיב עם הרוטב את הבשר.

  13. להכניס סכין או מזלג ולבדוק שהבשר רך.

  14. להעביר לאופציית גריל למשך כ-6-8 דקות.. לא יותר.

  15. לכבות ולהוציא.

  16. לחכות מעט שיתקרר, לחתוך לפרוסות ולהתענג!

  17. ב ת י א ב ו ן !!!!!!