לןגן

שווארמה דג

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 29/09/2018 | 23:30
שווארמה דג

תקציר המתכון: מנה קלילה וטעימה מתאים לאירוח ואפריטיף

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן בצל פרוס לרצועות עד להשחמה

  2. להוסיף כף שום קטוש

  3. בקערה לערבב עם מעט שמן זית ותבלין שווארמה מלח ופילפל

  4. להוסיף לבצל ולטגן במחבת פסים או בסיר שטוח עם תחתית כבדה עד שהדג משנה את הצבע שלו