תקציר המתכון: שבלולי גבינה וצימוקים מטריפיםםםםם
קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
שבלולי גבינה וצימוקים🍥🍥🍥
🤩סיון מלול🤩
קילו קמח פחות כוס זאת אומרת מהקילו ששמנו בקערה נוציא כוס אחת של קמח (כוס חד פעמית שתייה קרה)
🤩סיון מלול🤩 נוסיף לקמח כף וחצי שמרים יבשים, חב' אינסטנט פודינג וניל, 3/4 כוס סוכר ונתחיל לערבל עם מים פושרים כ 2 וחצי כוסות מים (כוס מדידה 250 מ"ל) לבצק אחיד וחלק..כעת נוסיף רבע כוס שמן וכף מלח... נמשיך לערבל במיקסר עוד כ 3 דק' 😘סיון מלול😘
אפשר ללוש עם הידיים.
נתפיח שעה... בקערה נערבב 500 גר גבינה לבנה, 500 גר גבינת כנען, 2 כוסות צימוקים, 1 חב' אינסטנט פודינג וניל, 3 כפות סוכר, גרידת קליפת לימון מלימון 1, 1 ביצה לערבב טוב טוב.
לחלק את הבצק ל 4 לרדד לעלה..
🤩סיון מלול🤩למרוח מתערובת הגבינה ולגלגל לרולדה. לחתוך חתיכות יפות ולהניח על נייר אפייה שהגבינה תהיה כלפיי מעלה.
בדיוק כמו בתמונה שהם כבר אחריי אפייה🤩סיון מלול🤩
להתפיח את השבלולים עוד 20 דק'
להבריש בביצה טרופה עם כף דבש ולאפות על חום 200 מעלות להזהבה
בהצלחהההה