לןגן

קובה סולת ותשישה( ג'רישה דקה)

מאת: טלי אלדר, פורסם: 29/09/2018 | 21:50
קובה סולת ותשישה( ג'רישה דקה)

תקציר המתכון: מתכון זה קיבלתי מאמי שתחיה. קובה עיראקית שניתן לבשל בכמה סוגי מרקים.

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קשה

מרכיבים

למילוי

למעטפת

אופן הכנה

  1. המעטפת.

  2. 1. הרטיבי את הג'רישה הדקה ב2/3 כוס מיים והשרי כחצי שעה.

  3. 2. הוסיפי את כוס הסולת והמלח.

  4. 3.ערבבי את המרכיבים.

  5. 4. צרי כדורים מן העיסה

  6. המילוי:

  7. 1. הוסיפי את הבצל הקצוץ לבשר הטחון.

  8. 2. הוסיפי מלח ופלפל וערבבי.

  9. יצירת הקובה:

  10. 1. קחי כדור, וצרי גומה בתוכו.

  11. 2. מלאי את הגומה בבשר.

  12. 3. סגרי את הגומה תוך כדי יצירת כדור.

  13. 4. עשי פעולות 1-3 ליתרת הכדורים.

  14. למרק:

  15. 1.הרתיחי את המרק המועדף( סלק, במיה או סתם מרק עוף)

  16. 2. זרקי את הקובות אל תוך הסיר.

  17. 3. ערבבי מדי פעם למנוע הדבקות הקובה לסיר.

  18. 4. הסירי את הסיר מהאש לאחר 15 דקות רתיחה.

  19. 5. בתאבון!