לןגן

שקשוקה חריפה ומטריפה

מאת: גלית לויפור, פורסם: 29/09/2018 | 20:55

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חותכים בצל גמבה ופלפל לקוביות קטנות

  2. מתחילים לטגן עד להזהבה. מוסיפים עגבניות (לגרד בפומפיה). מוסיפים שום. עד לרתיחה.

  3. לאחר הרתיחה מוסיפים מים, כפית סוכר, מלח אורגנו פפריקות ושום גבישי. מבשלים כעשר דקות.

  4. בודקים שהכל מתרכך. ואז מוסיפים הביצים

  5. את המחבת מכסים, ומבשלים עוד 20 דקות על אש קטנה.

  6. לאחר שמוכן מפזרים פטרוזיליה