לןגן

שושנים

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 29/09/2018 | 19:55
שושנים

תקציר המתכון: עוגיות שנחטפות זהירות ממכר !!

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לקצף הבצים

אופן הכנה

  1. במעבד מזון נכניס את המחמאה הקמח,האבקת אפיה,הקרונפלור והסוכר וניל ,נעבד עד למצב פירורים נוסיף את החלמונים והמיץ תפוזים נעבד עד שמתקבל גוש בצק ,נכניס את הבצק למקרר עד שנכין את קצף הבצים .

  2. להכנת קצף הבצים

  3. במיקסר במהירות גבוהה נקציף את החלבונים ונוסיף את הסוכר בהדרגה עד שמתקבל קצף יציב !! כעת נוסיף את הפודינג וניל נקציף עד להטמעה !!

  4. נכין נייר אפייה נקמח את הנייר אפייה את הבצק נחלק ל 3 כדורים

  5. כל כדור נקמח הבצק מעט דביק וזה בסדר ונרדד למלבן ,במידה והבצק נדבק למערוך נניח נייר אפייה מעל הבצק המקומח ונרדד !

  6. נמרח קרם בצים ,נגלגל לרולדה בעזרת הנייר אפייה ככה נעשה עם 2 הכדורים הנוספים ,נכניס את הרולדות למקפיא לחצי שעה ,לא לוותר !! כך החיתוך יותר קל והצורה נישארת יפה !! אחרי חצי שעה נסיר את נייר האפייה ונחתוך פסים כל אחת לפי העובי שרוצה ,נניח אותם לא צפוף כי הן תופחות בתבנית מרופדת בנייר אפיה,בצורה שהקרם בצים הוא כלפי מעלה ניתן לעטר בסוכריות צבעוניות לפני האפיה !

  7. נאפה בחום 170 כ 20 דקות עד שמזהיב מעט !!בהצלחה אילנית בניזרי ,ניתן להקפיא אחרי ההכנה או לשמור בקופסא אטומה