לןגן

דגים ברוטב עגבניות

מאת: Danya Shohat, פורסם: 29/09/2018 | 12:33
דגים ברוטב עגבניות

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. יש לטגן את הבצל יחד עם הפלפל והגזר

  2. לאחר ריכוך יש להוסיף את העגבניות והשום ל5 דקות בישול ואח"כ להוסיף את העגניות המקולפות לבשל עם 2 כוסות מים בערך 20 דקות

  3. לאחר מכן להוסיף את הדגים והפטרוזיליה ל 20 דקות נוספות על אש קטנה.

  4. בתיאבון