לןגן

ספגטי ברוטב רוזה

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 28/09/2018 | 17:32
ספגטי ברוטב רוזה

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את השום הקצוץ כדקה עד שמזהיב מעט. (לדאוג שלא ישרף).

  2. מוסיפים רסק עגבניות ומים מערבבים מוסיפים את השמנת המתוקה ומיד את גבינת הפרמזן, מערבבים עד להסמכת הרוטב וקבלת גוון ורוד. מכבים את האש.

  3. בסיר מרתיחים מים וכפית מלח. כשהמים רותחים מוסיפים את הספגטי.

  4. מסננים ושוטפים את הספגטי, מוסיפים את הרוטב. ונהנים