לןגן

זלביה מהסרטים - נורית ג.

מאת: נורית גיספן, פורסם: 28/09/2018 | 08:54
זלביה מהסרטים - נורית ג.

תקציר המתכון: זלביה מעלף קל להכנה טעים ומגרה ברמות!

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

העזרו בתמונות למטה

אופן הכנה

  1. ** אנא העזרו בתצלומי הסבר למטה. תודה

  2. בקערה לנפות הקמח, להוסיף השמרים והסוכר ולערבב מעט, 

  3. להוסיף המלח בצד שלא יגע בשמרים.

  4. להתחיל להוסיף המים וללוש הבצק ביד (חבל להפעיל מיקסר) ממש כמה דקות.

  5. הבצק צריך להיות רק  ונעים. 

  6. לכסות במגבת ולתת מנוחה של כ- חצי שעה.

  7. לחמם מחבת להוסיף שמן כמו שמטגנים לשניצל. נורית ג.

  8. בינתיים  עם ידיים רטובות, לקחת מעט מהבצק אתם תלמדו הגודל שתרצו..

  9. בהתחלה קחו בגודל  של פחות מכדור טניס, פתחו בידיים בעדינות ובקלות.

  10. הניחו בשמן החם, וכך עשו כמה באותו המחבת, אם יש צורך להוסיף שמן.

  11. כאשר הצד הראשון המקבל צבע יפה והזלביה מתנפחת אז להפוך.

  12. לאחר שטוגן יפה גם בצד השני, העבירו למגש עם נייר סופג.

  13. לי יצא הפעם כ-18 בכל הגדלים.

  14. ב ת י א ב ו ן !!!!!