סלט אדממה משגע
מאת: אורית לוי, פורסם: 27/09/2018 | 09:28
תקציר המתכון:
מרשים, טעים והרוטב מושלם!
קטגוריה: סלטים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
לסלט
-
חצי בצל סגול קצוץ
-
גזר אחד גדול או שניים בינוניים מגורד
-
כ- 20 עגבניות שרי חתוכות לרבעים
-
1 מלפפון עם הקליפה חתוך לקוביות קטנות
-
1 כוס גרגירי תירס
-
1 כוס פולי אדממה מבושלים
-
5 גבעולי בצל ירוק חתוכים לטבעות
-
4 עלי בזיליקום ועלים מ- 4 גבעולי פטרוזיליה קצוצים
-
3 כפות שקדים מולבנים פרוסים או בוטנים קלויים חצויים (לא חייב אבל מוסיף המון)
לרוטב
-
1 כף סילאן
-
1 כף חרדל דיז'ון
-
רבע כוס שמן זית
-
2 כפות חומץ בלסמי
-
מעט מלח רגיל ופלפל שחור גרוס
-
2 כפות מיץ לימון
אופן הכנה
-
להניח בקערה את מרכיבי הסלט.
-
לערבב היטב את מרכיבי הרוטב ולמזוג על הסלט.
-
לערבב היטב.
-
את הסלט אפשר להכין מראש אבל את הרוטב למזוג סמוך להגשה ♥