קטגוריה: פיצה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
ראשית נכניס את מרכיבי הבצק למקסר וניתן לישה על מהירות בינונית 7 דקות בדיוק.
בינתיים בסיר נטגן קלות את שיני השום הכתוש במעט שמן זית יחד עם הפפריקה, והרסק עגבניות,
נפתח את התבלינים ונוסיף מעט מים , מלח , פלפל שחור גרוס ואורגנו .
לאחר לישה של 7 דקות ,
נשטח את בסיס הפיצה עם הידיים ולא עם מערוך על מנת שנוכל לקבל בסיס אוורירי,
נמרח על הבסיס את תערובת הרוטב ומעליו נפזר את הגבינה צהובה, מוצרלה / טונה/ תירס / זיתים וכל שתחפצו .
נכניס לתנור ב 175 מעלות עד להזהבה .
חוזרת ואומרת , לא לרדד את הבסיס עם מערוך .
בתאבון ובהצלחה. 🌹