לןגן

פחזניות פרווה

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 26/09/2018 | 14:49
פחזניות פרווה

תקציר המתכון: אם אני הצלחתי כל אחת יכולה להצליח

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל 180 מעלות אני אפיתי על טורבו

  2. ראשית נדליק את הגז נניח סיר עם כוס מים,מחמאה,מלח וסוכר עד לרתיחה והמסה של המחמאה,נכבה את הגז נוסיף את הקמח ונערבב בכף עץ עד שהבצק מתגבש !!

  3. נעביר את הבצק למיקסר נפעיל מהירות 3 עם וו גיטרה ( האות k)

  4. נערבל עד לקירור הבצק דהיינו נוגעים עם היד בדופן המיקסר אם קר אפשר להמשיך לעבוד לוקח בערך 5 דקות !!

  5. לתוך 3 כוסות שקופות חד פעמי

  6. נשבור בצים ,2 נשאיר במצב שלם את השלישית נקשקש עם מזלג !

  7. כעת שהבצק התקרר נגביר מהירות גבוהה במיקסר נוסיף ביצה אחת נערבל עד להטמעה מוחלטת בבצק וכעת נוסיף את השניה ,שוב לערבל ולבסוף מהביצה המקושקשת נוסיף למיקסר רק מחצית מהכוס !! הבצק אמור לצאת במצב אלסטי !! ניתן לבצע בדיקה עם האצבע לפני הכנסת חצי הכוס האחרונה לוקחים ביד מעט מהבצק ומדיביקים בין האצבעות אם נמתח ללא קריעה זה אומר שהוא מוכן !!

  8. כעת נכניס את הבצק לשקית זילוף עם צנטר כוכב ,נרסס ספריי שמן על תבנית תנור,נניח נייר אפייה בכדי שלא יזוז ,נזלף פחזניות על כל התבנית ,בגודל קטן ,אמור לצאת בין 20-25 הכל תלוי בגודל שאתן מזלפות !!

  9. נכניס לתנור ,נמתין עד להזהבה

  10. בערך 25 דקות עד חצי שעה ,נכבה את התנור ,נפתח מעט את דלת התנור ונכניס כף מעץ בין הדלת לגוף התנור ( מצרפת תמונה ) .נשאיר את הפחזניות בתנור מכובה 10 דקות ורק אז להוציא אותן !!

  11. שלב הכנת הקרם

  12. במיקסר נערבל את כל מרכיבי הקרם נכניס לשקית זילוף,נחצה כל פחזניה לחצי לא עד הסוף ונמלא בקרם !!

  13. ניתן להקפיא את הפחזניות עם הקרם !!

  14. הערה : מי שמשתמשת בבצים בגודל לארג' תתחיל ב 3 בצים לאט לאט תעשה את הבדיקה של הבצק ורק אם חסר תוסיף עוד מעט מהביצה הרביעית

  15. בהצלחהההההה אילנית בניזרי 💕