לןגן

עוגיות אלפחורס

מאת: Serah Oshrith Amar, פורסם: 26/09/2018 | 08:49
עוגיות אלפחורס

תקציר המתכון: המתכון הוא של יוכבד אלקסלסי עם קצת שינויים שלי

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למילוי

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל-200 מעלות טורבו

  2. לאחד לבצק את כל החומרים, אם יש צורך מוסיפים עוד קצת קמח

  3. את האבקת אפיה להוסיף בסוף, הבצק צריך להיות רך וקטיפתי

  4. לרדד את הבצק על משטח מקומח ולקרוץ עיגולים. אני משתמשת בפקק של קוקה קולה בשביל שיצאו עוגיות ביס (כמובן שאפשר לראות עוגיות יותר גדולות) להניח על נייר אפיה (אפשר מלכתחילה לרדד על נייר אפיה ולראות, להוציא את שיירי הבצק ופשוט להעביר את הנייר לתבנית תנור)

  5. להכניס לתנור ל10 דקות, לבדוק אחרי 7 דקות אם צריך להשאיר את העוגיות עוד בתנור- העוגיות צריכות להיות לבנות אך אפויות

  6. למלא בריבת חלב ולגלגל בקוקוס