לןגן

ריבת תאנים

מאת: דורית אלישע, פורסם: 25/09/2018 | 10:02
ריבת תאנים

קטגוריה: ריבות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף היטב את התאנים ולחרוץ עם סכין לאורך

  2. להניח בסיר חצי קילו סוכר

  3. מעל את התאנים ואת יתר הסוכר

  4. להוסיף 3 פרוסות לימון נקי מחרצנים

  5. חצי לימון סחוט

  6. 1 מקל קינמון

  7. 2 ליבות תפוחי עץ

  8. רבע כפית ציפורן

  9. קורט זנגביל

  10. לבשל בסיר פתוח עד שהסירופ מתחיל להסמיך

  11. לאחסן בצנצנת מעוקרת אטומה.