לןגן

פריטטה תפו"א וגבינות

מאת: דורית אלישע, פורסם: 25/09/2018 | 09:24
פריטטה תפו"א וגבינות

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכניס את התפו"א למיקרו ל-10 דקות לקרר ולחתוך לקוביות

  2. במחבת לטגן עם כף שמן זית בצל קצוץ

  3. להוסיף את התפו"א לתבל מלח, פלפל

  4. בקערה לערבב 4 ביצים רבע צרור פטרוזיליה קצוצה

  5. 100 גר גבינה בולגרית מגורדת

  6. 100 גר גבינה צהובה מגורדת

  7. לצקת על התפו"א ל-10 דקות

  8. להפוך עם צלחת ולהחזיר למחבת לעוד 10 דקות.