לןגן

בראוניז, חלבה, קפוצי'נו וגבינת מסקרפונה

מאת: אתי ממן, פורסם: 20/06/2015 | 16:52
בראוניז, חלבה, קפוצי'נו וגבינת מסקרפונה

תקציר המתכון: שילוב מנצח

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

גבינה וקצפת

עוגת בראוניז

אופן הכנה

  1. להכנת עוגת בראוניז - ממסים במיקרו שוקולד, שמנת מתוקה, ממרח לוטוס, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה,מוסיפים חלמונים ומערבבים, מקציפים חלבונים עם אבקת סוכר, מוסיפים לתערובת השוקולד ומערבבים, משמנים תבנית אלומיניום מרובעת, יוצקים את התערובת, אופים כ 20 דקות 170 מעלות.

  2. מקציפים שמנת מתוקה, אינסטנט, גבינת מסקרפונה, קרם קפוצי'נו, מעבירים לשקית זילוף צנתר כוכב.

  3. מרכיבים את הקינוח - קורצים עיגולים מעוגת הבראוניז ומחלקים בכוסות הגשה.

  4. מפזרים חלבה על הבראוניז ומזלפים מתערובת הגבינה, ושוב קורצים עיגולים מהבראוניז ומחלקים בכוסות, מזלפים שוב ומפזרים אבקת קקאו.