לןגן

לביבות כרובית וגבינות

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 24/09/2018 | 22:40
לביבות כרובית וגבינות

תקציר המתכון: לביבות מטריפות!!

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לרוטב שמנת

אופן הכנה

  1. להרתיח פרחי כרובית ושני תפו״א עד לריכוך, לסנן ולמעוך. לתבל במוסקט, מלח ופלפל שחור.

  2. להוסיף בצל אחד קצוץ וכמה עלי בצל ירוק קצוצים ( לא חייב).

  3. 2 ביצים כף גדושה של קמח, גבינה צהובה מגורדת( 120 גרם) וגבינה צפתית מגורדת או קצוצה (100 גרם), ניתן אגב להוסיף איזה גבינות שרק אוהבים.

  4. להכין צורת לביבה, לצפות בפירורי לחם ולטגן במעט שמן.

  5. להגיש עם רוטב שמנת, שמנת חמוצה+ 3 כפות מיונז, מלח ופלפל.