לןגן

עוגת מלפי

מאת: שרה יוסף, פורסם: 24/09/2018 | 10:33
עוגת מלפי

תקציר המתכון: עם אגוזים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפשיר את הבצק לילה במקרר

  2. לחלק את הבצק ל4 מלבנים

  3. וישאר לכם מלבן איד שאותו אופים ומפוררים מעל העוגה

  4. להניח בתבנית על נייר אפיה לפזר מעל אבקת סוכר ולחורר עם מזלג להניח מעל נייר אפיה ומעל הנייר להניח תבנית שהבצק לא יתפח באפיה

  5. לאפות 200 מעלות בערך 20 דקות עד לקבלת צבע חום

  6. לקרר היטב

  7. להכנת הקצפת

  8. להקציף שמנת מתוקה עם אבקת סוכר והאינסטנט פודינג לקבלת קצפת יציבה

  9. לקחת מלבן אחד לזלף קצפת ומעל לשים עוד מלבן ושוב קצפת

  10. לקחת חתיכה של בצק לפורר להוסיף אגוזים לערבב ולפזר מעל העוגה

  11. בהצלחה