לןגן

סלמון בשמן זית ומלח

מאת: ורד דרור, פורסם: 21/03/2015 | 09:21
סלמון בשמן זית ומלח

תקציר המתכון: הדג יוצא עסיסי וטעים מאד

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 5 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לעסות את נתח הסלמון בשמן זית, להניח בתוך נייר כסף, לפזר מעל גרגרי מלח גס, בזהירות, שלא יהיה מלוח מדי, להניח ענף קטן של רוזמרין מעל, לסגור את נייר הכסף, להכניס לתנור אחרי 20 דק' לפתוח את נייר הסף ולאפות עוד כ-10 דק' עד שיזהיב מעט. לשמור שלא יתייבש. הדג יוצא עסיסי וטעים