לןגן

עוגת גבינה טובה

מאת: מרי גרבי, פורסם: 23/09/2018 | 20:25
עוגת גבינה טובה

תקציר המתכון: וריאציה המתכון של טעימא

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

בסיס

למלית הגבינה

לציפוי

אופן הכנה

  1. לטחון ביסקוויטים ולערבב עם החמאה. לשטח ולהדק בתבנית עגולה חד פעמית או בקוטר 26-23 (ככל שהתבנית קטנה יותר העוגה גבוהה יותר)

  2. לאפות 10 דקות בחום 175 מעלות.

  3. לערבב את חומרי המלית לשטח על הבסיס ולאפות 45 דקות.

  4. בינתיים לערבב את חומרי הציפוי.

  5. לאחר האפייה לשפוך את הציפוי ולאפות 10 דקות נוספות.

  6. יש לקרר יממה לפני האכילה.