לןגן

עוגת תפוחים כפרית

מאת: מרי גרבי, פורסם: 23/09/2018 | 20:09

תקציר המתכון: מבוסס על מתכון מוואלה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

לתפוחים

אופן הכנה

  1. בקערה מערבבים שמן, קמח,סוכר, מים וביצים, עד לקבלת תערובת נוזלית ואחידה.

  2. בקערה נפרדת, מערבבים את פלחי התפוחים, סוכר וקינמון.

  3. משמנים תבנית פיירקס, שופכים שני שליש מהבצק, תוחבים את התפוחים לעיסת הבצק.

  4. לבצק הנותר מוסיפים שתי כפות מים ומורחים מלמעלה.

  5. אופים ב-180 מעלות כ-50 דקות, עד להשחמה.