לןגן

לחמניות של בית

מאת: מרי גרבי, פורסם: 23/09/2018 | 19:04
לחמניות של בית

תקציר המתכון: לחמניות טעימות ומתקתקות של דודה אסתר.

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לציפוי

אופן הכנה

  1. מערבלים את כל החומרים במעקב עם וו גיטרה למשך עשר דקות.

  2. מכסים את הבצק ונותנים לו לנוח בערך שעה עד שמכפיל את נפחו.

  3. יוצרים חלות או לחמניות.

  4. מניחים למנוחה, מורחים את החלמון המדולל במיים וזורים שומשום.

  5. אופים 180 מעלות עד שמוכן.