לןגן

אפונה עם עוף וסלרי יאמי 😍

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 23/09/2018 | 13:13
אפונה עם עוף וסלרי יאמי  😍

תקציר המתכון: זה פשוש יוצא מעדןןןןן😍 אפשר לאכול עם חלה וללקלק את האצבעות או עם תוספת של אורז❤

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים

לרוטב

אופן הכנה

  1. אופן הכנת התבשיל:

  2. מטגנים את הבצל עם השמן עד להזהבה..

  3. מוסיפים את התבלינים ומערבבים..

  4. מוסיפים את חזה העוף ומטגנים מעט משני הצדדים..

  5. מוסיפים את האפונה ומפזרים מעל את קוביות העגבניות והסלרי הקצוץ.

  6. מוסיפים 2 וחצי כוסות של מים רותחים מהולים עם כף של מרק עוף, המים צריכים להיות עד לגובה התבשיל, מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה..

  7. טועמים ומתקנים טעמים במידה וצריך..

  8. מנמיכים את האש ומבשלים עם מכסה סגור משהו כמו חצי שעה 40 דקות ,מפזרים מעל חופן כוסברה קצוצה ומבשלים עוד כמה דקות עד לצמצום הנוזלים..

  9. יוצא פשוט מעדן😍😍

  10. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤