לןגן

עוגת תפוחים עם קצפת שילוב קטלני

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 19/06/2015 | 19:21
עוגת תפוחים עם קצפת שילוב קטלני

תקציר המתכון: שילוב קטלני תפוחים וקצפת

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לעוגה

לקרם

אופן הכנה

  1. לוקחים מחבת ומטגנים מעט את קוביות תפוח עץ עם חמאה ומעט קינמון והדבש עד להחלפת הצבע שלהם.ומניחים להתקרר..לבינתיים בקערת מיקסר ..מערבלים קוקוס חלב סוכר וניל שמן סוכר וביצים ואז מוספים את הקמח המנופה עם אבקת אפייה לתערובת חלקה מוסיפים את תפוח העץ והקינמון...ואז שופכים לתבנית 24 או 2 תבניות אינגלייש קיק משומנות..ואופים בחום 180 מעלות תנור מחומם מראש ל40 דקות...ומיחים לעוגה להתקרר.

  2. שהעוגה התקררה חוצים לשניים...ואז מקציפים את השמנת מתוקה הפודינג וניל הכוס החלב ..ושמים על עיגול העוגה ואז את העיגול השני מעל שולחים למקרר לקירור טוב ואז אוכלים.