לןגן

עוגיות חול נימוחות ונמסות בפה(רייבה)

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 23/09/2018 | 01:16
עוגיות חול נימוחות ונמסות בפה(רייבה)

תקציר המתכון: עוגיות מעלפותתת 😍😍😍

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים

לפיזור מעל

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. בקערת המיקסר עם וו גיטרה,שמים את כל המצרכים חוץ מהקמח וא.האפיה.

  3. מתחילים לערבל חצי דקה ומתחילים להוסיף את הקמח בהדרגה, מוסיפים את א.האפייה וממשיכים ללוש עד לאיחוד הבצק.

  4. הבצק יוצא קטיפתי וכיפיי לעבודה.

  5. יוצרים כדורים קטנטנים ומניחים בתבנית אפיה מרופדת בנייר אפייה.

  6. חורצים איקס מעל כל עוגיה, מפזרים מעל מעט קינמון ונועצים בזהירות חצי בוטן באמצע כל עוגיה.

  7. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 170 מעלות ואופים משהו כמו 15 דקות לא יותר.

  8. העוגיות צריכות להשאר בהירות, לא להזהיב אותן כדי שישארו נימוכות.

  9. לצנן את העוגיות לחלוטין על מנת שיתקשו טיפה ורק אח"כ להעביר לכלי איכסון אחרת הן יתפרקו לכן.

  10. זהירות, הן נחטפות כמו גרעינים😍😍

  11. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤