קציצות עוף ובקר עם אפונה
מאת: אורטל עמרם , פורסם: 22/09/2018 | 19:37
תקציר המתכון:
קציצות עוף ברוטב אדום ואפונה
קטגוריה: עוף,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
לקציצות
-
חצי קילו בשר טחון עוף
-
רבע כוס פירורי לחם
-
כוסברה ופטרוזליה טחונים ( כוס)
-
1 בצל מגורד
-
4 שיני שום מגורדים דק
-
רבע כפית כורכום
-
1 כפית מרק עוף
-
רבע כפית מלח
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1 כפית מרק בצל
-
קורט קינמון
-
לרוטב
-
1 קופסא של עגבניות מרוסקות של השף.
-
1 בצל מגורד
-
4 שיני שום
-
רבע כוס פטרוזליה וכוסברה טחונים ביחד
-
( אותו תבלינים כמו של הקציצות להוסיף)
-
1 כף פפריקה מתוקה
-
1 כף רסק עגבניות.
-
3 כוסות מים רותחים
-
2 כוסות אפונה קפואה
אופן הכנה
-
את מרכיבי הקציצות להכניס לקערה ולערבב. טוב טוב ולהניח בצד..
-
לאחר מכן לקחת סיר לשים רבע כוס שמן ולטגן את הבצל והשום בלהבה נמוכה..וחרי שהבצל זהוב להוסיף את העגבניות התבלינים הרסק והמים הרותחים ולערבב טוב טוב ולהרתיח שהרוטב מבעבע להתחיל ליצור כדורי פינג פונג ולהכניס לסיר.ובשלב זה גם את האפונה..להרתיח ולהנמיך את האש לחצי שעה.
-
להגיש לצד האורז..