לןגן

קציצות עוף ובקר עם אפונה

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 22/09/2018 | 19:37
קציצות עוף ובקר עם אפונה

תקציר המתכון: קציצות עוף ברוטב אדום ואפונה

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את מרכיבי הקציצות להכניס לקערה ולערבב. טוב טוב ולהניח בצד..

  2. לאחר מכן לקחת סיר לשים רבע כוס שמן ולטגן את הבצל והשום בלהבה נמוכה..וחרי שהבצל זהוב להוסיף את העגבניות התבלינים הרסק והמים הרותחים ולערבב טוב טוב ולהרתיח שהרוטב מבעבע להתחיל ליצור כדורי פינג פונג ולהכניס לסיר.ובשלב זה גם את האפונה..להרתיח ולהנמיך את האש לחצי שעה.

  3. להגיש לצד האורז..