לןגן

תפוח אדמה מוקרם

מאת: אתי ממן, פורסם: 19/06/2015 | 11:15
תפוח אדמה מוקרם

תקציר המתכון: טעים ועצבני!

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערת פלסטיק עם מכסה (לא סגור הרמטי) שמים תפוח אדמה שלמים עם קליפה, מכניסים למיקרו גל למשך כ 20 דקות או עד להתרככות, מצננים, קולפים וחותכים לפרוסות, מסדרים בצלחת הגשה.

  2. ממיסים על הגז שמנת לבישול עם חמאה, מוסיפים אבקת מרק פטריות, אגוז מוסקט, מלח, בצל מטוגן, פטריות, מערבבים עם כף עץ למניעת גושים, מביאים לרתיחה והסמכת הרוטב.

  3. יוצקים על תפוח האדמה, ומפזרים גבינות.

  4. מכניסים לתנור במצב גריל לכמה דקות להקרמה ובתיאבון..