לןגן

מקלות בצק עלים ונקניקיות

מאת: אתי ממן, פורסם: 19/06/2015 | 10:52
מקלות בצק עלים ונקניקיות

תקציר המתכון: נשנוש בקטנה

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 20, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שוטפים את הנקניקיות ומסננים, חותכים לעיגולים שווים, משפדים שיפוד ברווחים שווים.

  2. מפשירים בצק עלים (מומלץ לילה במקרר), חותכים לרצועות שוות ברוחב כ 4 ס"מ.

  3. מלפפים את הבצק על השיפוד בין הנקניקיות.

  4. מברישים עם ביצה ומפזרים שומשום.

  5. אופים בתנור 170 מעלות עד להזהבה.