לןגן

עוגת בסקוויטים בסגנון בוטיק

מאת: קרן חביב, פורסם: 22/09/2018 | 11:11
עוגת בסקוויטים בסגנון בוטיק

תקציר המתכון: קלה להכנה והמראה חגיגי במיוחד

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשמן בחמאה תבנית קפיצית קוטר 24 ולהניח שקף מסביב - לשמן את השקף והתחתית בחמאה.

  2. לטבול כחבילת ביסקויטים בחלב המיוחד (אם אין אפשר חלב רגיל עם מעט נס קפה)

  3. לסדר בדפנות התבנית (כשהביסקויטים עומדים) לפורר כחצי חבילה לפירורים גסים לשכבה בתחתית ולטפטף מעל את כוס חד פעמי מהחלב שנותר. להקציף את 2 מיכלי השמנת יחד עם האנסטנט פודינג עד שתתקבל קצפת יציבה. לפורר חצי חבילת ביסקויטים ולערבב בעדינות עם הקצפת. לסדר בתבנית ומעל לזגג שוקולד חלב שהומס במיקרוגל.